• T: 55 11 77 50 | Man-fre: 09.00 - 20.00 | Lørdag 10.00 - 16.00

Synstest

Alle våre synstester blir utført av autoriserte optikere

Alle våre synstester blir utført av autoriserte optikere. I løpet av synstesten finner vi ut av hva som bør korrigeres og hvorfor. Undersøkelsen gjøres på alle som skal ha kontaktlinser og briller.

Dersom du har plager med hodepine, tørre og rennende øyne eller lignende, anbefaler vi at du tar en synstest hos oss. Svært mange hverdagsplager kan ha en direkte sammenheng med synet. En rekke faktorer som alder, arvelige sykdommer og annet gjør at vi anbefaler jevnlig kontroll av øynene.

Det er viktig at du informerer optikeren om plager du har eller har hatt, når synstesten gjennomføres.

Dersom du trenger briller eller linser, hjelper vi deg gjerne med å finne det som passer best for deg. Velkommen til en synstest hos Fana Optikk!

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.