• T: 55 11 77 50 | Man-fre: 09.00 - 20.00 | Lørdag 10.00 - 16.00

Vårt utvalg
Fana Optikk har stort utvalg av brillemerker, kontaktlinser og moteriktige solbriller.

Briller

Det handler om trivsel og godt syn. Noe av det beste med jobben vår er å hjelpe akkurat deg med å finne den perfekte brillen. Dessuten er en ny brille den beste investeringen du kan gjøre for ditt syn.

Databriller

Tilbringer du mye av arbeidsdagen foran datamaskinen? Da har vi løsningene som gjør arbeidsdagen din lettere.

Barnebriller

Vi har byens beste utvalg av barnebriller. Våre medarbeidere hjelper ditt barn med å finne den perfekte brillen. Ta turen til oss for gode råd.

Kontaktlinser

Vår optiker hjelper deg med å finne den beste løsningen for dine øyne. Vi har et bredt utvalg av linser.

Solbriller

Solbrillenes fremste oppgave er å beskytte øynene dine. Det er viktig at du velger solbriller basert på det behovet du har, enten du skal på bytur eller ferdes i høyfjellet.

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.