• T: 55 11 77 50 | Åpningstider: Man-fre: 09.00 - 20.00, lør: 10.00 - 16.00

Personvern

Personvernerklæring for Fanaoptikk AS

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Fana Optikk AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Fana Optikk vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Denne informasjonen er ment å hjelpe deg å forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler inn dem, og hva vi gjør med dem, samt hvilke valg du har mtp bruk, innsyn og endring av personopplysninger.

1

Hva defineres som personopplysninger?

En personopplysning er noe som kan knyttes til deg som enkeltperson, som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, bilnummer, bilder og annen informasjon som er direkte relatert til deg

2

Hvem er behandlingsansvarlig?

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger. I Fana Optikk er behandlingsansvarlig daglig leder.

3

Fana Optikks behandling av personopplysninger

Fana Optikk vil alltid sørge for forsvarlig behandling av personopplysninger og kun benytte dette i samsvar med relevant lovgivning.

4

Hvilken informasjon samler vi inn, og hva bruker vi den til?

Vi benytter cookies(informasjonskapsler) på våre nettsider. En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc og benyttes til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en «cookie». Informasjonen vi samler inn via «cookies» bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre din brukeropplevelse. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

5

Deaktivering av informasjonskapsler(cookies)

Du kan forhindre bruk av informasjonskapsler i nettleser innstillinger. Dette kan imidlertid gi redusert funksjonalitet og man risikerer at andre nettsteder ikke fungerer optimalt. Vi anbefaler derfor at man ikke deaktiverer informasjonskapsler. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Cookie Description Type
apbct_timestamp CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
apbct_site_landing_ts CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
apbct_page_hits CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
apbct_cookies_test CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
ct_sfw_pass_key CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
ct_checkjs CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
ct_ps_timestamp CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
ct_fkp_timestamp CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
ct_pointer_data CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Nødvendig
ct_timezone CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Nødvendig
apbct_visible_fields CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
apbct_visible_fields_count CleanTalk – Brukes for å forhindre spam på våre kommentarer og skjemaer og fungerer som en komplett anti-spam-løsning og brannmur for dette nettstedet. Sikkerhet
_ga Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Cookien brukes til å beregne besøkende, økt, kampanjedata og holde oversikt over nettstedsbruk for nettstedets analyserapport. Informasjonskapslene lagrer informasjon anonymt og tildeler et tilfeldig generert nummer for å identifisere unike besøkende. Analyse
_gid Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Cookien brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det går med websiden. Dataene som er samlet inn inkluderer antall besøkende, kilden der de kommer fra, og sidene ble vist i anonym form. Analyse
_gat_gtag_UA_128531747_1 Google bruker denne informasjonskapselen for å skille mellom brukere. Analyse
_fbp Denne informasjonskapselen er satt av Facebook for å levere reklame når de er på Facebook eller en digital plattform drevet av Facebook-reklame etter å ha besøkt dette nettstedet. Markedsføring
fr Cookien er satt av Facebook for å vise relevante annonser for brukerne og måle og forbedre annonsene. Cookien sporer også brukerens oppførsel på nettet på nettsteder som har Facebook-piksel eller Facebook-sosial plugin. Markedsføring
6

Hvem deler vi data med?

Når du kontakter oss via skjema på nettsiden, vil vi dele personlig data med andre innen Fana Optikk slik at vi kan besvare henvendelser fra deg. Vi vil ikke dele eller selge dine data til andre i markedsøyemed

7

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å lagre datatrafikk fra besøkende. All data som samles inn er anonymisert og kan ikke spores til enkeltpersoner. Resultat fra innsamlet data brukes til for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innhold for å kunne tilby bedre tjenester for besøkende på nettstedet. Eksempler på data som samles inn fra nettsiden: Operativsystem, trender og ulike bruksmønster på siden

8

Rettigheter

Fana Optikk håndterer personopplysninger ihht personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i egne personopplysninger, i tillegg til å kreve retting eller sletting av opplysninger. Dersom man mener at Fana Optikk håndterere opplysninger i strid med reglene, kan det klages til Datatilsynet.

9

Kontakt

Kontakt Fana Optikk om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg.

Vi har jevnlig gjennomgang av personvern. Disse opplysninger ble sist oppdatert den 01.10.2020.

Personvern innstillinger
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.